En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, sıkı sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın kanatı gün yangının sair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama altına alınması kolaylaşır ve daha lüks ziyan vermesi önlenir.

Dairesel tasar çizim, bukanak izini en aza indirirken cömert amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar yürekin kılgın bir kanunlar haline getirir.

Yangın ve acil kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu posta temelı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili taharri ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu gestaltnın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Web sitesine giriş yaptığım andan kellelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvirat Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin davranışlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine meydanda rızamın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkürname Ederiz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz Yangın çıkış kapısı istanbul özellikleri yapmak zorundadır.

Yol Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page